'T TUSSENDOORTJE ENSCHEDE

'T TUSSENDOORTJE ENSCHEDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Tussendoortje Enschede. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2022 om 20:07 smash burger was great. Fries are the frozen type, could be better
16 feb 2022 om 18:05 De kwaliteit is en blijft goed! Toppers!
13 feb 2022 om 16:34 Letterlijk de allerlekkerste burgers van Nederland!! Echt heerlijk ik kom hier altijd en hij stelt nooit teleur. Double cheeseburger is een aanrader
30 jan 2022 om 20:59 Echt super lekker
3 dec 2021 om 19:24 Hands down de beste burger die ik in tijden gegeten heb. En dan hadden we nog de basic smash burger! Volgende keer de cheese versie proberen (hopelijk net zo gesmashed!?) Loaded fries mistte wel net even wat pit maar zeker voor herhaling vatbaar!
20 nov 2021 om 9:31 Met liefde gemaakt! Heerlijk vers en warm!!
15 okt 2021 om 22:20 Ik kom uit Den Haag, waar Burger Bar vrijwel de nummer 1 burgertent is. Verse, homemade en hoge kwaliteit burgers met zelfgemaakte patties. Ik denk dat deze zaak een beetje de Burger Bar van Enschede is, echt topkwaliteit burgers!!!
18 sep 2021 om 20:07 Burger vlees was lekker knapperig. Had iets meer saus erbij op gekund, maar die hadden we nog thuis
16 sep 2021 om 20:37 bizar hoe lekker dit was, hands down de beste burger in enschede
2 sep 2021 om 15:06 Beste broodje omelet van Enschede! Snelle bezorging en een heel erg vrolijke bezorger!